Vi kan hjelpe deg med å finne den rette løsningen

Vi har et profesjonelt teknisk salgsteam til å veilede og gi deg råd

Vi har en rekke standardprodukter som tilfredsstiller alle de mest normale behov for avsug og ventilasjon av avgasser, røyk, støv mm. Men hvis du trenger en spesiell løsning, er teamet vårt klare til å veilede deg.
Kontakt oss og la oss høre om dine utfordringer, slik at du kan skape en sunn og trygg arbeidsplass.

Den rette løsningen

Hos Geovent har vi betydelig erfaring med å løse selv de mest komplekse oppgaver

Vi vet at fornøyde kunder alltid kommer tilbake. Som Geovent kunde vil du motta seriøs og kompetent rådgivning om energivennlige og pålitelige ventilasjons- og avtrekkssystemer – uavhengig av dine behov.

Vårt standardsortiment dekker de fleste behov, men ofte leverer vi også skreddersydde løsninger til kundens spesifikke behov.

En profesjonell løsning inkluderer tjenestene rundt produktene. Vår fleksibilitet og det at vi har mange av våre produkter på lager gjør at vi har korte leveringstider.

På daglig basis gjør vi vårt beste for å hjelpe våre kunder med å unngå problemer . Vår tilnærming har gjort oss til en av de ledende leverandørene i markedet med en solid posisjon i mer enn 22 land.

Få en trinnvis innsikt i prosessen med å tilpasse produkter

Geovent er involvert i hele prosessen – fra start til ferdig produkt. Vi har erfaring med å tilpasse produkter ved behov.

Salgsgruppe
Kunden ringer og konsulterer vårt dyktige tekniske selgere.
Sammen finner de den optimale løsningen. Vi vil tilpasse våre produkter dersom våre standardløsninger ikke passer kundens behov.

Produktet ditt er opprettet
Standardløsninger og skreddersydde produkter utformes. Tegninger av produktene er laget i 3D.

Fra designprogrammet til et ferdig produkt
Vi begynner å produsere bestillingen din basert på spesifikasjoner og tegninger av produktet ditt. Deler stanses ut, stålplater bøyes osv.
Når alle delene er produsert, settes disse sammen til sluttproduktet.

Vi pakker og leverer varene dine
Vi pakker nøye inn produktene dine og klargjør dem for frakt. Vårt transportselskap sikrer levering til rett tid og rett sted, og du vil kunne følge leveransen på vår Track & trace-plattform.
Hvis du trenger teknisk støtte etter levering, er vi her for deg.

Standardløsninger

Geovent A/S har et bredt utvalg av standardprodukter, noe som gjør at vi har løsninger for et bredt spekter av bruksområder. Vi har blant annet erfaring med industrielt uttak og uttak av eksosgasser fra f.eks utrykningskjøretøy, militære installasjoner, inspeksjonshaller mm. Dette har gitt oss verdifull erfaring med skreddersydde løsninger for kunder hvor kravene er større enn vanlig.

Geovent er spesialister på løsninger som følger kjøretøyet, noe som krever kunnskap og erfaring.

Tilpassede løsninger

Geovent A/S er også i stand til å levere skreddersydde løsninger. Vi skreddersyr gjerne våre løsninger for å passe kundenes behov. Har du for øyeblikket et avtrekksbehov som ikke kan løses med standardkomponenter, gir vi gjerne et uforpliktende tilbud på en tilpasset løsning. Vi kan alltid finne den rette løsningen for dine behov – enten det er oljetåke, støv, røyk, avgasser eller noe annet. Kontakt oss og fortell oss om dine utfordringer. Alle våre løsninger lever opp til kravene til en sunn og trygg arbeidsplass.

hold deg informert!

JA, VENNLIGST SEND MEG DEN SISTE GEOVENT-KATALOGEN