Forlengerarm med ASA4 arm

Et ventilasjonsfirma tok kontakt med Geovent, siden deres kunde hadde funnet nye lokaler til sin smibutikk og derfor trengte et nytt avtrekkssystem.

Sveiseemnene i deres verksted er veldig store, så behovet for ekstraordinære lange ASA 4 avsugsarmer var ganske presserende. Geovent foreslo at de skulle bruke våre splitter nye forlengelsesarmer , sammen med våre 4 meter ASA 4 armer.
Denne løsningen med de nye forlengelsesarmene viste seg å være den perfekte løsningen. Kunden er svært fornøyd med løsningen, siden de nye Geovent forlengelsesarmene er ekstremt enkle å plassere over de store emnene som skal sveises.
Forlengelsesarmen er konstruert med svært mobile lagre og foringer, noe som gjør armen/forlengerarmen svært brukervennlig. Det som gjør denne forlengerarmen så spesiell er at den er universal, dvs. hvis du har denne forlengerarmen på verkstedet ditt, og ønsker å bytte ut avtrekksarmen til for eksempel vår WING , ASA eller COMPACT arm, så vil det faktisk være mulig . Det er enkelt å bytte ut adapteren, plassert rett foran forlengelsesarmen og deretter bytte ut armen.

Receive newsletter

Få vår nyeste katalog

Den nåværende katalogen som er gyldig fra 2021 er nå tilgjengelig.
Klikk på lenken under og få tilsendt en eller flere kataloger per post eller e-post.

Be om katalog

Be om katalog

  Om Geovent

  Vi er et dynamisk selskap som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av komponenter og systemer for avansert industriell ventilasjon.

  Vi har vært kjent som pionerer på dette området siden 1968.

  Les mer >

  Utsugsarmer ›

  Bredt utvalg av hetter som er ideelle for utsuging av sveiserøyk og -damp.

  Filtre ›

  Bredt utvalg av industrifiltre – fra sveiserøyk til oljetåke – vi har de fleste filtreringsløsninger.

  Fan >

  Geovent tilbyr et bredt utvalg av vifter for industrielle prosesser med luftmengder opp til 55.000m³/t.

  Eksos røyk >

  Avsugsarmer for sveiserøyk, damper og støv.