Geovent

Ren luft – ren fornuft

Vår filosofi

Vi ønsker ikke bare å levere produkter og løsninger. Vi ønsker å skape verdier.
Vi synes det er svært viktig at våre produkter og løsninger for prosessventilasjon og punktavsug er designet for å oppnå best mulig funksjonalitet og brukervennlighet. Dette opplever vi er viktig både for installatøren og for den daglige operatøren.
Vi prioriterer å levere løsninger, slik at våre kunder ikke bare får en rekke separate velfungerende produkter, men en komplett løsning som fikser deres eksakte smerter.

Danish service – danish quality

Våre løsninger

For å beskytte mennesker på jobb fjerner vi avgasser, røyk, røyk, støv og andre stoffer fra arbeidsplassen.
For å beskytte miljøet filtrerer vi luften og fjerner de skadelige partiklene – og vi gjør det med redusert støynivå og lavt energiforbruk.
Produktene våre er ærlige og enkle å forstå. Vi jobber med ulike segmenter hvor fjerning av sveiserøyk og avgasser er viktig.
For sveiserøyk er vårt utvalg av avsugsarmer, filtre, vifter og tilbehør typiske deler av vår leveranse. Før vi mottar bestillingen fra vår kunde, har vi ofte gitt våre råd om hvordan de bør designe systemet for å få den optimale løsningen.
For eksosgasser er vårt utvalg av slangetromler, dyser, kanalkanaler og systemer for utrykningskjøretøy ofte etterspurt av våre kunder. Ulike løsninger kan løse problemene, og vi er klare til å hjelpe våre kunder med å finne den beste løsningen.
Når våre kunder ikke finner den optimale løsningen i vårt standard produktspekter, søker vi etter en tilpasset løsning. Vi bruker vår ekspertise, våre innovative sinn og vår raske reaksjon for å finne en løsning. Hvis vi ikke finner en løsning, er vi ærlige om det.

Våre kunder

Vi er til for våre kunder – installasjonsbedriftene. Og vi er til for deres kunder – ulike industribedrifter, bilverksteder, skoler, militære og mange flere.
Vi ønsker å gi dem best mulig service inkludert ærlige produkter, kompetente råd, rask respons, rask levering, høy grad av pålitelighet og mye mer.
Vi betjener våre kunder med et stort utvalg av produkter og løsninger for prosessventilasjon og punktavsug. En tjeneste vi leverer over hele verden.

Vårt verdiforslag

Forretninger med Geovent er lik høyt personlig engasjement, et dynamisk partnerskap og et enormt fokus på verdiskaping.
Vi anser raske svar, skreddersydde løsninger og kunnskapsutveksling som nøkkelkomponenter for å oppnå lønnsomme installasjoner for våre samarbeidspartnere, og fornøyde sluttkunder som ikke blir syke av å gå på jobb.

Bærekraft

Vi ønsker å drive Geovent i harmoni og balanse med våre interessenter og samfunnet for øvrig.

Som en del av dette har vi utviklet en rekke retningslinjer som angir de generelle retningslinjene for vår forretningsdrift, inkludert en ESG-policy som blant annet tar for seg bærekraft, helse og sikkerhet på arbeidsplassen.

Disse retningslinjene er fastsatt av eksekutivkomiteen og godkjent av styret. Vi utvikler kontinuerlig retningslinjene våre og forbeholder oss retten til å endre dem etter behov. Retningslinjene er nedfelt i Geovents visjon, strategier og planer.

Spesielt respekterer ESG-policyen gjeldende lovgivning, som vi alltid overholder. Videre jobber vi kontinuerlig for å støtte FNs 17 bærekraftsmål.

Sharing knowledge makes you strong

Vårt engasjement: Klar luft – Ren fornuft

Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med dine ventilasjons- eller avtrekksbehov, uansett bransje.

hold deg informert!

JA, VENNLIGST SEND MEG DEN SISTE GEOVENT-KATALOGEN