Avsugsløsning for Audi

Det var ikke sett for seg at GEOVENT i Viborg skulle levere ventilasjonsløsningen til Gumpens Auto Audi/Volkswagen i Norge. Men sterkt fokus på økt verdi og langsiktige løsninger brakte selskapet i spill for det prestisjetunge byggeprosjektet, hvor funksjonalitet og estetikk går hånd i hånd

Hos GEOVENT, som er spesialister på skreddersydde ventilasjonsløsninger for bilindustrien, tror de på verdien av å være tre steg foran kunden og å ha mot til å strekke seg etter de langsiktige løsningene i motsetning til å kun snakke om pris. Thomas Molsen, salgsdirektør i GEOVENT, sier: ”I GEOVENT er vi bekymret for verdiskaping i forkant av bestillingen. Vår høyeste prioritet er ikke å gjøre ting så billig som mulig, men å skape merverdi for kunden. På den annen side selger vi aldri en løsning som kunden ikke trenger, men vi fokuserer på verdiskapingen kun gjennom langsiktige løsninger – også på løsninger som kanskje ikke fremgår av konkurransegrunnlaget.»

GEOVENT kom inn fra kulden
Man hadde ikke sett for seg at GEOVENT fikk jobben, men nettopp det å tenke lenger enn kunden og skape merverdi var deler av parametrene som ITEK, GEOVENTs norske samarbeidspartner var på utkikk etter i forhold til ventilasjonskontrakten. Heikki Systad, markedssjef i ITEK: ”GEOVENT kompletterer ITEK innenfor segmenter som sveising, avgasser, støvfiltre osv., og selskapet er både fleksibelt og innovativt. Samarbeidet er konstruktivt og hyggelig og omfatter alle de menneskelige faktorene som er avgjørende for å lykkes på lang sikt. Våre lange relasjoner har blitt styrket i løpet av de siste årene.»

Vakker og funksjonell
Fjernstyrte slangetromler med automatisk start/stopp, skinnesystemer for mobile avtrekksaggregat, motorspjeld for alle avtrekksaggregater, trykkstyrt vifte, som reduserer støynivået og optimerer energiforbruket, samt utstyr med spesiallakk etter valg av farge fra Gumpens Auto. Hos Gumpens Auto, hvor de har 27 arbeidsplasser, legger de særlig vekt på detaljer. Thomas Molsen sier: ”Gumpens Auto er en usedvanlig hyggelig bilforretning, hvor estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd. Vi må også huske på at vi bare er en brikke i puslespillet i helhetsbildet. For å gjennomføre et prestisjefylt byggeprosjekt som Gumpens Auto krever sterkt samarbeid på tvers av profesjoner.»

Få vår nyeste katalog

Den nåværende katalogen som er gyldig fra 2021 er nå tilgjengelig.
Klikk på lenken under og få tilsendt en eller flere kataloger per post eller e-post.

Be om katalog

Be om katalog

  Om Geovent

  Vi er et dynamisk selskap som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av komponenter og systemer for avansert industriell ventilasjon.

  Vi har vært kjent som pionerer på dette området siden 1968.

  Les mer >

  Utsugsarmer ›

  Bredt utvalg av hetter som er ideelle for utsuging av sveiserøyk og -damp.

  Filtre ›

  Bredt utvalg av industrifiltre – fra sveiserøyk til oljetåke – vi har de fleste filtreringsløsninger.

  Fan >

  Geovent tilbyr et bredt utvalg av vifter for industrielle prosesser med luftmengder opp til 55.000m³/t.

  Eksos røyk >

  Avsugsarmer for sveiserøyk, damper og støv.