Det perfekte samarbeidet

Det perfekte samarbeidet

Samarbeid er nøkkelordet i våre prosjekter, som vanligvis involverer 3 partnere: En sluttbruker, en installatør og Geovent.

Installatøren og sluttbrukeren analyserer sluttbrukerens problem – og vi finner best mulig produktløsning sammen med installatøren, som fullfører prosjektet. På denne måten får sluttbrukeren en optimal løsning på sitt problem.

Slik utføres installasjoner med Geovent-produkter internasjonalt til daglig. Store og små prosjekter går gjennom våre tekniske selgere, som hjelper til med å finne en optimal og problemfri løsning på sluttbrukerens problem.

Et lite prosjekt er nettopp ferdigstilt hos AVN Hydraulik, som ønsket en løsning for skjærebordet sitt Her må slanger kortes ned og de varierende lengdene på slangene krevde en fleksibel løsning. Derfor ble det sammen med det anerkjente installatørfirmaet, E. Klink, funnet en løsning med både en ASA-3 avsugsarm og en COMPACT avsugsarm. I tillegg til den store fleksibiliteten ASA-3-armen tilbyr i rekkevidde og dekningsområde, kompletterer COMPACT-armen dette med sin interne teleskoparm. Den gjør at COMPACT-armen kan plasseres akkurat der den er nødvendig, og den kan skyves opp og vekk fra arbeidsplassen, slik at den gir klaring når den ikke er i bruk.

For å sikre effektivt avtrekk via armene ble det valgt en MSFG 200-3 vifte. Med det innebygde Scirocco-hjulet er viften stillegående, produserer lite vibrasjoner og leverer betydelig trykk og strømning per kW. Dette gir en energieffektiv og bærekraftig løsning.

Har du spørsmål kontakt oss på tlf. +45 86 64 22 11 eller [email protected]

Få vår nyeste katalog

Den nåværende katalogen som er gyldig fra 2021 er nå tilgjengelig.
Klikk på lenken under og få tilsendt en eller flere kataloger per post eller e-post.

Be om katalog

Be om katalog

  Om Geovent

  Vi er et dynamisk selskap som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av komponenter og systemer for avansert industriell ventilasjon.

  Vi har vært kjent som pionerer på dette området siden 1968.

  Les mer >

  Utsugsarmer ›

  Bredt utvalg av hetter som er ideelle for utsuging av sveiserøyk og -damp.

  Filtre ›

  Bredt utvalg av industrifiltre – fra sveiserøyk til oljetåke – vi har de fleste filtreringsløsninger.

  Fan >

  Geovent tilbyr et bredt utvalg av vifter for industrielle prosesser med luftmengder opp til 55.000m³/t.

  Eksos røyk >

  Avsugsarmer for sveiserøyk, damper og støv.