Geovent tilbyr spesialløsning for utrykningskjøretøy

Hvordan effektivt fjerne eksosgass fra brannbiler med spesielle eksosrør? Mens du trenger en fleksibel løsning som kobler systemet fra brannbilen ved utrykning? Dette spørsmålet får Geovent fra en kunde.

Det britiske flyvåpenet bruker amerikanske brannbiler på sine flyplasser og disse krever en spesiell løsning for å fjerne avgass når brannbilene startes ved utrykning. Dette unngår at brannmannskapene utsettes for den forurensende avgassen.

Både utformingen av dysen og plasseringen av eksosrøret var en utfordring, men også at dysen må være fleksibel under utrykningen. Samtidig ønsket kunden at løsningen skulle kunne betjenes fra bakken, til tross for størrelsen på brannbilene.

I et tett samarbeid med kunden har Geovent utviklet en arm som det spesielle sugehodet er montert på. Lengden på armen gjør at løsningen kan betjenes fra bakken. En elektromagnet er plassert på armen og kobles til brannbilen. Når brannbilen forlater brannstasjonen, slås strømmen til magneten av og anlegget kobles ut. Dette gjør løsningen både effektiv og fleksibel, og løser kundens utfordringer til full tilfredshet.

Få vår nyeste katalog

Den nåværende katalogen som er gyldig fra 2021 er nå tilgjengelig.
Klikk på lenken under og få tilsendt en eller flere kataloger per post eller e-post.

Be om katalog

Be om katalog

  Om Geovent

  Vi er et dynamisk selskap som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av komponenter og systemer for avansert industriell ventilasjon.

  Vi har vært kjent som pionerer på dette området siden 1968.

  Les mer >

  Utsugsarmer ›

  Bredt utvalg av hetter som er ideelle for utsuging av sveiserøyk og -damp.

  Filtre ›

  Bredt utvalg av industrifiltre – fra sveiserøyk til oljetåke – vi har de fleste filtreringsløsninger.

  Fan >

  Geovent tilbyr et bredt utvalg av vifter for industrielle prosesser med luftmengder opp til 55.000m³/t.

  Eksos røyk >

  Avsugsarmer for sveiserøyk, damper og støv.